مدیرعامل سایپا دیروز ۴ دی ۱۴۰۱ در مصاحبه ای اعلام کرد که هفته آینده خودروی چانگان CS35 پلاس در بورس کالا عرضه میشود. بنا به گفته تیموری، به نظر می رسد که اولین خودروی وارداتی مربوط به این خودروساز دولتی خواهد بود و خودروی چانگان CS35 پلاس در بورس کالا عرضه می شود.
البته هنوز اطلاعات مشخصی از این کراس اوور منتشر نشده ولی به نظر می رسد که این خودروی مونتاژی با موتور ۴ سیلندر ۱.۶ لیتر تنفس طبیعی با قدرت ۱۲۸ اسب بخار و گشتاور ۱۶۱ نیوتن متر عرضه شود. البته این اطلاعات هنوز توسط سایپا تایید یا رد نشده است.
شاید بخوانید: شرایط فروش چانگان CS35 پلاس
برای انتقال نیروی این پیشرانه همانطور که بیان شد، دو گیربکس پنج سرعته دستی و شش سرعته اتوماتیک قابل انتخاب بوده و به احتمال زیاد سایپا مدل اتوماتیک را انتخاب میکند.
نمای جانبی چانگان CS35 پلاس ساده به نظر میرسد ولی با اضافه شدن یک خط قرمز و ضربهگیرهای پلاستیکی، این قسمت طراحی جالبتری دارد. رینگهای خودرو نیز از نوع ۱۸ اینچی هستند که سازگاری خوبی با ابعاد خودرو دارند.
در نمای عقب چانگان CS35 پلاس، طراحان از چراغهای به هم پیوسته استفاده کردهاند که در وسط آنها لوگوی چانگان قرار دارد. خروجیهای دوگانه اگزوز در قسمت پایین سپر نیز جلب توجه میکنند که حاکی از ذات اسپرت این خودرو هستند.
نسل اول چانگان CS35 مجهز به موتور ۴ سیلندر ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی بود ولی برای نسخه پلاس نسل دوم این خودرو، موتورهای توربوشارژر در نظر گرفته شدهاند.
موتور CS35 پلاس از نوع ۱.۴ لیتری توربوشارژر می باشد که میتواند ۱۵۸ اسب بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. قیمت نسخه ۱.۴ لیتر توربو در زمان حال یعنی دی ۱۴۰۱ در عربستان از ۱۶۶۰۰ دلار آغاز می شود.
قیمت چانگان CS35 پلاس در چین از ۶۹,۹۰۰ یوآن معادل ۱۰,۳۵۰ دلار آغاز شده و در بالاترین نسخه به ۱۰۹,۹۰۰ یوآن معادل ۱۶,۲۷۰ دلار میرسد.
از رقبای این خودرو میتوان به ام وی ام X22 PRO، بک X3 PRO خودروسازان بم، چانگان CX20 (راین R3) خودروسازان راین، ریرای ایران خودرو و زوتی T300 اشاره کرد.
همچنین به احتمال زیاد، پس از زمان کوتاهی، خودروی چانگان UNI-T نیز توسط سایپا به بازار ایران عرضه خواهد شد. حال باید دید که سایپا چه قیمتی را برای این کراس اوور جمع و جور در نظر گرفته است.