اخبار و مطالب
7 روز گذشته
4

استون مارتین DB5 جیمز باند فروخته شد

4 روز قبل یکی از چهار دستگاه استون مارتین DB5 جذاب نسخه‌ی گلدفینگر که تنها برای فیلم جیمز باند 1965 ساخته شده است با قیمت بسیار بالای 6385000 دلار در حراجی RM Sotheby’s به فروش رسید.

نکته جالب توجه در مورد این خودرو، امکانات خاص و جذاب آن است. این DB5 باصفحه‌ ای ضدگلوله‌ و تاشونده برای حفاظت از شیشه‌ی عقب عرضه شد. از جمله امکانات دیگر این خودرو می توان به پاشنده روغن لغزنده، صندلی پرنده، رادار زیر داشبورد، اسلحه مخفی داخل چراغ‌ های راهنما و سیستم دودزا اشاره کرد. همه ی این موارد در صحت کامل عمل می کنند، البته به دلایلی مشخص، سلاح‌ها عمل نکرده و تنها صدای شلیک گلوله را پخش می کنند.

کابین استون مارتین DB5 جیمز باند

مشخصات فنی استون مارتین DB5

  • موتور 6 سیلندر 4 لیتر
  • 286 اسب بخار قدرت
  • 390 نیوتن متر گشتاور
  • شتاب 0 تا 100: 8.6 ثانیه
  • حداکثر سرعت: 229 کیلومتر بر ساعت

قبل از شروع برگزاری حراجی، این خودرو توسط شرکت Roos Engineering در سوئیس مورد بازسازی قرار گرفت. کارخانه موظف به بازسازی، یکی از 13 محل تایید شده توسط استون مارتین در سراسر جهان می باشد و فرایند بازسازی DB5 معروف، 4 سال طول کشیده است.

منبع : rmsothebys

زمان ارسال پست: 31 مرداد 1398 | 12:41 دسته بندی: اخبار تگ ها: , , , , لینک خبر
مطالب مرتبط
مطلب مرتبطی وجود ندارد!
با توجه به سیستم جدید سایت قبل از ارسال دیدگاه حتمی قوانین این بخش را در این صفحه مطالعه نمایید.