در حال حاضر صدها هزار نفر در آمریکای شمالی برای پیشخرید پیکاپ برقی تسلا سایبرتراک ثبت نام کرده اند ولی به نظر میرسد امکان فروش این وانت برقی حداقل با ظاهر فعلی در اروپا وجود نداشته باشد. مدیران اتحادیه بازرسی و پایش فنی آلمان (TUV) بیان نموده اند که ساختار بدنه خودرو بسیار سخت و انعطاف ناپذیر است و در نتیجه ایمنی کافی را برای سرنشینان فراهم نمیکند. همچنین پانلهای بدنه قوی سایبرتراک هم یک مشکل جدی در زمینه محافظت از عابر پیاده می باشند و باید تغییراتی در سپر جلو و کاپوت خودرو برای جذب نیرو در زمان تصادف صورت بگیرد.
اظهار نظز یکی از متخصصان موسسه TUV، «استفان تلر» درباره این موضوع:
” سایبر تراک نیازمند اصلاحات اساسی در ساختار اصلی می باشد چون با اینکه سرنشین ها داخل آن احساس امنیت میکنند ولی در واقع این طور نیست. باید سپر و کاپوت برای محافظت از عابرین پیاده توانایی جذب انرژی داشته باشند. در صورت رخ دادن تصادف هم در این خودرو هیچ قسمتی تغییر شکل نداده و در عوض نیروی بزرگی به سرنشینان منتقل میگردد. در نتیجه کیسه های هوا نیز دیگر کمک خاصی نخواهند کرد؛ پس فروش سایبرتراک به عنوان یک محصول تولید انبوه در آلمان امکان پذیر نخواهد بود. “
حال با دانستن این معایب ایمنی، چرا فروش سایبر تراک در ایالات متحده آمریکا امکان پذیر است ولی در بازارهای خارجی نه؟ چون که تولیدکنندگان این نوع خودروها در آمریکا میتوانند گواهینامههای لازم را خودشان صادر کرده که این گواهینامهها نیز در بازار داخلی دارای اعتبار هستند اولی در آلمان مقامات محلی و موسسه TUV درگیر روند صدور گواهینامههای قانونی می باشند. همچنین، محافظت غیرفعال در اروپا از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و توسط یورو انکپ نیز مورد آزمایش قرار میگیرد اما بدلیل این که وانت سایبرتراک در آمریکا در کلاس پیکاپهای وظیفه سبک قرار میگیرد، میتواند فاقد ویژگیهای ایمنی مخصوص باشد و به شکل قانونی در خیابانها تردد نماید.